Skip links

🧘🏻‍♀️

3-daags Executive Weekend

Ervaar exclusieve behandelingen en trainingen die je leven in positieve zin zullen veranderen

🌱

Mentale training

Werk aan je mentale veerkracht en leer hoe je iedere uitdaging en elk obstakel kunt loslaten

Executive behandelingen

Word behandeld door onze gespecialiseerde therapeuten en maak het verschil in jezelf. Met een optimale fysieke en mentale gezondheid kun jij het beste uit jezelf halen.

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september 2022

Executives weekend

Ondernemen op het hoogste niveau is een topsport waarbij fysieke en mentale veerkracht essentieel zijn. Werk je op een hoog niveau dan is het een must als je lichaam en geest daarop ingesteld zijn. Onder druk kunnen presteren, loslaten daar waar nodig, en balans kunnen houden tussen werk en privé is belangrijk om te kunnen presteren en je werk voor jarenlang met plezier te kunnen doen.

Stap voor stap zullen wij je begeleiden naar een gezonde leefstijl die bij je past en helpen bij uitdagingen die in de weg staan van succes en tevredenheid. Ook zullen wij je behandelen als je gehinderd wordt door fysieke en mentale klachten.

De Executive MRP bestaat uit drie delen. Je bepaalt zelf of je na het eerste weekend doorgaat met het tweede en derde deel. Meer informatie volgt!

Executive Programma

Tijdens de drie dagen dat we met elkaar aan de slag gaan, volgen we een intensief programma. Je komt tot diepe inzichten doordat je op het hoogste niveau wordt behandeld en mentaal getraind. Dit programma wordt enkel aangeboden aan ondernemers en executives die opereren op topniveau en die onze hulp kunnen gebruiken om alles uit zichzelf te kunnen halen.

Ben jij geïnteresseerd, meld je dan eerst aan voor een intake. Na de intake wordt er besloten of je kunt meedoen met dit exclusieve programma.

Registreren
Programmaonderdelen
Mindfulness

De mindfulness die wij toepassen is diepe vorm van meditatie die in het westen vrijwel onbekend is. Tijdens deze mentale training leer je hoe je ten alle tijden al je uitdagingen kunt loslaten. Tijdens de eerste stap leer je hoe je aanwezig kunt blijven zonder af te dwalen. Je concentratie zal toenemen om vervolgens te kunnen beginnen met het echte werk, namelijk het loslaten van ieder probleem punt. Om dit te bereiken maken we gebruik van de meest effectieve ademhalingstechnieken die je voor de rest van je leven kunt gebruiken en kunt integreren in je dagelijks leven.

Osteopathie

Een osteopaat helpt patiënten om enerzijds van hun klachten af te komen en anderszijds om aan een optimale gezondheid te werken. Hij onderzoekt het lichaam met zijn handen en kijkt of alle structuren (gewrichten, wervelkolom, organen, etc.) goed bewegen. Bewegingsverlies leidt namelijk tot klachten, ook elders in het lichaam.

Als ergens in je lichaam de beweeglijkheid afneemt, dan leidt dit niet alleen tot functieverlies, maar ook tot pijn, beperkingen en instabiliteit. De osteopaat verhelpt deze dysfunctie met speciale manuele technieken, waardoor niet alleen je klachten worden verholpen, maar ook de algehele gezondheid toeneemt.

Een osteopathiebehandeling is effectief omdat we op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht en het lichaam als geheel behandelen.

Daarnaast geven we ook advies op het gebied van voeding, hoe om te gaan met klachten en indien nodig krijg je lichamelijke oefeningen mee.

Acupunctuur

Acupunctuur is al ruim drieduizend jaar één van de vijf disciplines van de Traditionele Chinese Geneeskunde, de TCG. Zij is niet alleen in staat klachten te verlichten of de balans in het lichaam te herstellen maar weet ook vaak het ontstaan van klachten te voorkomen.
Acupunctuur versterkt het immuunsysteem, heeft een gunstige effect op onstekingsprocessen, vermindert pijnen en werkt diep in op de lichamelijke en geestelijke conditie van de patiënt.

Voeding

Een ongezond voedingspatroon kan ons zowel fysiek als mentaal in negatieve zin beïnvloeden. Denk aan vermoeidheidsklachten, fluctuaties in energie, opgezette buik, neerslachtigheid, veranderende stoelgang en verminderde weerstand. Passen we ons voeding niet aan, dan kan dat op den duur zelfs leiden tot o.a. diabetes, een hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, hart- en vaatproblemen of psychische klachten. We bouwen ons lichaam op met hetgeen dat we eten en drinken. Het is daarom belangrijk dat we de juiste voeding tot ons nemen om gezond te blijven. Naast eventueel voedingsadvies kan het ook zijn dat we je kruiden voorschrijven om bepaalde verstoringen in het lichaam te verhelpen.

Dit executive programma draagt bij aan je vitaliteit:
 • Hervinden van vertrouwen
 • Hervinden van creativiteit
 • Verbeteren van efficiëntie/productiviteit
 • Ervaren van tevredenheid
 • Work-life balance
 • Versterken van immuunsysteem
 • Voorkomen van ziekteverzuim
 • Verbeteren van concentratie
 • Goede nachtrust
 • Vitaler voelen
 • Vergroten van bewustwording
 • Mindful kunnen communiceren
 • Vergroten van compassie/inlevingsgevoel
 • Verkrijgen van inzichten
 • Kunnen relativeren
Dit executive programma helpt bij de volgende klachten:
 • Overmatig denken/piekeren
 • Niet bij uw gevoel kunnen komen
 • Moeite met ontspannen
 • Emotionele disbalans
 • Overgewicht
 • Onrust
 • Angsten
 • Depressie/neerslachtigheid
 • Nachtmerries
 • Chronische pijnklachten
 • Chronische lichamelijke klachten
 • Chronische vermoeidheid
 • Stress
 • Burn-out
 • Overspannenheid
 • Hooggevoeligheid
 • ADHD en ADD
 • Slaapproblemen
Begeleiding
Ton Chan
Executive begeleiding door Ton Chan

Ton is acupuncturist, herbalist (kruidengeneeskundige) en fysiotherapeut. Hij heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Thim van der Laan gevolgd. Vervolgens heeft hij in 2007 het laatste jaar van zijn opleiding gecombineerd met de masteropleiding in de fysiotherapiewetenschappen in Brussel en Lissabon.

Kort na de opleiding Fysiotherapie heeft Ton zich gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde aan de HWA To University. Daarnaast heeft hij stage gelopen in ziekenhuizen in Beijing verdere verdieping gezocht aan de TCM University Beijing in China. Door meerdere specialisaties op gebied van Chinese geneeskunde, fysiotherapie en verdieping in de psychologie, kan Ton vrijwel iedereen met wat voor een klacht dan ook uitstekend behandelen. De Chinese geneeskunde werkt vanuit de aanpak van de oorzaak van de geestelijke of lichamelijke klachten en niet vanuit de symptomen.

Relevante nascholingen: huidziektes, myofasciaal pijnsyndroom, lage rugpijn, hoofdpijn, nekschouderproblematiek, (chronische) gewrichtsklachten, oncologie, kruidengeneeskunde, kinderacupunctuur, brandwonden, neurologische aandoeningen, voeding, depressie en burnout, etc.

Ton werkt al enkele jaren samen met Niels bij het behandelen van klachten van patiënten en heeft er zelfs voor gekozen om mindfulness te gaan studeren aan het IMI.

Niels de Stürler Boekwijt
Executive begeleiding door Niels de Stürler Boekwijt

Niels is oprichter van het Inner Mind Center en het Inner Mind Institute in Oegstgeest en Den Haag. Daarnaast werkt hij binnen bedrijven zoals Shell, LUMC, Johnson & Johnson en RED Company en begeleid hij executives naar een hoger level.

Niels is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde aan het College Sutherland te Amsterdam. Niels is gediplomeerd osteopaat en heeft onderzoek verricht naar hoe wetenschap zich verhoudt tot alternatieve behandelwijzen en hoe men een wetenschappelijk fundament creëert voor de osteopathische geneeskunde.

Tijdens de opleiding voor Osteopathische geneeskunde is Niels gelijktijdig in de leer gegaan bij zijn Boeddhistische leermeester in Thailand. Vanaf 2010 heeft hij in het klooster veel kennis opgedaan over mindfulness en de boeddhistische filosofie. In 2020 leefde Niels samen met zijn gezin voor een jaar in het klooster als monnik en ronde daar zijn opleiding tot master af.

Niels is gespecialiseerd in enerzijds het behandelen van chronische complexe lichamelijke en mentale klachten en anderzijds op het hoogste niveau in het zakenleven executives te helpen om alles uit zichzelf te halen. Tot op de dag van vandaag reist Niels nog steeds regelmatig naar Azië om zijn kennis te vergroten en volgt hij een opleiding tot mesoloog.

Programma

Executive Weekend van 23 tot en met 25 september (aanvang 22 september).

22 september

Het officiële programma begint pas een dag later, maar je kunt op 22 september alvast vanaf 15:00 uur inchecken in het hotel. Deze dag is vrij in te vullen. Installeer jezelf en geniet van de hotelfaciliteiten, zodat je de volgende dag met alle rust kunt beginnen aan het executive programma.

Eten en drinken op deze dag in het hotel is niet bij de prijs inbegrepen.

23 september

Het programma start om 06:00 tot 20:00 uur. Gedetailleerde informatie voor de dagindeling volgt z.s.m.

24 september Idem
25 september

Het programma start om 06:00 tot 18:00 uur. Er dient voor 12:00 uur uitgecheckt te worden in het hotel.

Locatie (voor trainingen en behandelingen)

De mindfulness- en meditatietrainingen en de persoonlijke behandelingen tijdens het Executive Weekend worden gegeven in het Inner Mind Center in Oegstgeest. Het Inner Mind Center bevindt zich in het oude klooster ‘Duinzigt.’ De ingang van het pand bevindt zich aan de linkerzijde van het gebouw.

Locatie Inner Mind Center
Accommodatie / Overnachting

Tijdens het Executive Weekend verblijven de deelnemers in het nabij gelegen Van der Valk hotel in Leiden. Iedere deelnemer krijgt een eigen kamer.

 • In het programma zijn 3 overnachtingen inbegrepen.
 • Partners kunnen een kamer delen. Bij delen van een kamer zal de kamerprijs in mindering worden gebracht op de totaalprijs.

Praktische informatie

 • Gratis parkeren bij het hotel.
 • Het ontbijt buffet wordt dagelijks tussen 07:00 en 10:30 gereserveerd in het restaurant.
Executive weekend - Locatie hotel
Route naar het Inner Mind Center en parkeren

De afstand van het Van der Valk hotel naar het Inner Mind Center is 5 minuten rijden met de auto. Klik hier voor een routebeschrijving.

Inner Mind Center
Rhijngeesterstraatweg 40-D
2341 BV Oegstgeest

Ga het parkeerterrein op tussen het benzinestation en de bushalte. Na ongeveer 50 meter zie je de ingang. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein en in de omgeving.

Locatie Inner Mind Center in Oegstgeest. Rhijngeesterstraatweg 40D
Verzorging maaltijden

Er wordt voor lichte en gezonde lunches en diners gezorgd op 23 tot en met 25 september door onze huiscateraar van Healthy food delivery. Tussen de maaltijden door worden lichte gezonde versnaperingen verzorgd. Tijdens de retraite mag men onbeperkt gebruik maken van water, thee en koffie.

Het weekend wordt afgesloten met een gezamenlijk diner in het Inner Mind Center.

Aandachtspunten
 • We raden je aan om tijdens het Executive Weekend comfortabele kleren te dragen.
 • In het Inner Mind Center is voor iedere deelnemer een meditatiekussen beschikbaar.
 • Om in alle rust te kunnen deelnemen aan het programma raden we je aan om je telefoon niet te gebruiken.
Kosten
Executive Weekend

Het Executive MRP omvat:

 • Professionele trainingen en behandelingen
 • Inclusief 3 overnachtingen van 22-25 september
 • Ontbijt (in hotel), lunch en diner inbegrepen
€3750

excl. btw

Hoeveel plaatsen zijn er beschikbaar

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Registreren

Als je interesse hebt het Executive Weekend van het Inner Mind Institute, dan kun je je aanmelden door op de onderstaande button te klikken. Na je registratie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je registratie af te ronden.

Registreren

Registreer voor de Executive MRP

Persoonlijke informatie

Bedrijfs details

Betaling per factuur

De kosten voor deze 3-daagse Executive MRP zijn €3750 excl. btw. Na je intakegesprek en bevestiging van je deelname sturen we je een factuur toe.