Skip links

🧘🏻‍♀️

Weekend voor Ondernemers

Ervaar exclusieve behandelingen en trainingen die je leven in positieve zin zullen veranderen

🌱

Mentale training

Werk aan je mentale veerkracht en leer hoe je iedere uitdaging en elk obstakel kunt loslaten

Executive behandelingen

Word behandeld door onze gespecialiseerde therapeuten en maak het verschil in jezelf. Met een optimale fysieke en mentale gezondheid kun jij het beste uit jezelf halen.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN PASSEND PROGRAMMA VOOR JOUW BEDRIJF!

Weekend voor Bedrijven en Ondernemers

Ondernemen op het hoogste niveau is een topsport waarbij fysieke en mentale veerkracht essentieel zijn. Werk je op een hoog niveau, dan is het een must als je lichaam en geest daarop ingesteld zijn. Onder druk kunnen presteren, loslaten daar waar nodig, en balans kunnen houden tussen werk en privé is belangrijk om te kunnen presteren en je werk voor jarenlang met plezier te kunnen doen.

Stap voor stap zullen wij je begeleiden naar een gezonde leefstijl die bij je past en helpen bij uitdagingen die in de weg staan van succes en tevredenheid. Ook zullen wij je behandelen als je gehinderd wordt door fysieke en mentale klachten.

Het Weekend voor Bedrijven en Ondernemers bestaat uit drie delen. Je bepaalt zelf of je het programma na het eerste deel een vervolg geeft!

Programma tijdens het 3-daagse Weekend voor Bedrijven en Ondernemers

Tijdens de drie dagen dat we met elkaar aan de slag gaan, volgen we een intensief programma. Je komt tot diepe inzichten doordat je op het hoogste niveau wordt behandeld en mentaal getraind. Dit programma wordt enkel aangeboden aan ondernemers en executives die opereren op topniveau en die onze hulp kunnen gebruiken om alles uit zichzelf te kunnen halen.

Ben jij geïnteresseerd, meld je dan eerst aan voor een intake. Na de intake wordt er besloten of je kunt meedoen met dit exclusieve programma.

[vc_empty_space height=”3px”] Registreren
Programmaonderdelen
[vc_empty_space height=”15px”]
Mindfulness

De mindfulness die wij toepassen is een diepe vorm van meditatie die in het Westen vrijwel onbekend is. Tijdens deze mentale training leer je hoe je ten alle tijden al je uitdagingen kunt loslaten.

Tijdens de eerste stap leer je hoe je aanwezig kunt blijven zonder af te dwalen. Je concentratie zal toenemen om vervolgens te kunnen beginnen met het echte werk, namelijk het loslaten van ieder probleempunt. Om dit te bereiken maken we gebruik van de meest effectieve ademhalingstechnieken die je voor de rest van je leven kunt gebruiken en integreren in je dagelijks leven.

Osteopathie

Een osteopaat helpt patiënten om enerzijds van hun klachten af te komen en anderszijds om aan een optimale gezondheid te werken. De osteopaat onderzoekt het lichaam met zijn handen en kijkt of alle structuren (zoals gewrichten, wervelkolom, organen, etc.) goed bewegen. Bewegingsverlies leidt namelijk tot klachten ook elders in het lichaam.

Als ergens in je lichaam de beweeglijkheid afneemt, dan leidt dit niet alleen tot functieverlies, maar ook tot pijn, beperkingen en instabiliteit. De osteopaat verhelpt deze dysfunctie met speciale manuele technieken, waardoor niet alleen je klachten worden verholpen, maar ook de algehele gezondheid toeneemt.

Een osteopathiebehandeling is effectief omdat we op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht en het lichaam als geheel behandelen. Daarnaast geven we ook advies op het gebied van voeding, over hoe om te gaan met klachten en indien nodig krijg je lichamelijke oefeningen mee.

Acupunctuur

Acupunctuur is al ruim drieduizend jaar één van de vijf disciplines van de Traditionele Chinese Geneeskunde, de TCG. Zij is niet alleen in staat klachten te verlichten of de balans in het lichaam te herstellen, maar weet ook vaak het ontstaan van klachten te voorkomen.

Acupunctuur versterkt het immuunsysteem, heeft een gunstige effect op ontstekingsprocessen, vermindert pijnen en werkt diep in op de lichamelijke en geestelijke conditie van de patiënt.

Voeding

Een ongezond voedingspatroon kan ons zowel fysiek als mentaal in negatieve zin beïnvloeden. Denk aan vermoeidheidsklachten, fluctuaties in energie, opgezette buik, neerslachtigheid, veranderende stoelgang en verminderde weerstand. Passen we onze voeding niet aan, dan kan dat op den duur zelfs leiden tot o.a. diabetes, een hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, hart- en vaatproblemen of psychische klachten. We bouwen ons lichaam op met hetgeen dat we eten en drinken. Het is daarom belangrijk dat we de juiste voeding tot ons nemen om gezond te blijven. Naast eventueel voedingsadvies kan het ook zijn dat we je kruiden voorschrijven om bepaalde verstoringen in het lichaam te verhelpen.

Het Weekend voor Bedrijven en Ondernemers draagt bij aan je vitaliteit:
[vc_empty_space height=”15px”]
 • Hervinden van vertrouwen
 • Hervinden van creativiteit
 • Verbeteren van efficiëntie/productiviteit
 • Ervaren van tevredenheid
 • Work-life balance
 • Versterken van immuunsysteem
 • Voorkomen van ziekteverzuim
 • Verbeteren van concentratie
 • Goede nachtrust
 • Vitaler voelen
 • Vergroten van bewustwording
 • Mindful kunnen communiceren
 • Vergroten van compassie/inlevingsgevoel
 • Verkrijgen van inzichten
 • Kunnen relativeren
Het Weekend voor Bedrijven en Ondernemers helpt bij de volgende klachten:
[vc_empty_space height=”15px”]
 • Overmatig denken/piekeren
 • Niet bij uw gevoel kunnen komen
 • Moeite met ontspannen
 • Emotionele disbalans
 • Overgewicht
 • Onrust
 • Angsten
 • Depressie/neerslachtigheid
 • Nachtmerries
 • Chronische pijnklachten
 • Chronische lichamelijke klachten
 • Chronische vermoeidheid
 • Stress
 • Burn-out
 • Overspannenheid
 • Hooggevoeligheid
 • ADHD en ADD
 • Slaapproblemen
Begeleiding
[vc_empty_space height=”25px”]
Ton Chan
[vc_empty_space height=”5px”]
Executive begeleiding door Ton Chan
[vc_empty_space height=”15px”]

Ton is acupuncturist, herbalist (kruidengeneeskundige) en fysiotherapeut. Hij heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Thim van der Laan gevolgd. Vervolgens heeft hij in 2007 het laatste jaar van zijn opleiding gecombineerd met de masteropleiding in de fysiotherapiewetenschappen in Brussel en Lissabon.

Kort na de opleiding Fysiotherapie heeft Ton zich gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde aan de HWA To University. Daarnaast heeft hij stage gelopen in ziekenhuizen in Beijing verdere verdieping gezocht aan de TCM University Beijing in China. Door meerdere specialisaties op gebied van Chinese geneeskunde, fysiotherapie en verdieping in de psychologie, kan Ton vrijwel iedereen met wat voor een klacht dan ook uitstekend behandelen. De Chinese geneeskunde werkt vanuit de aanpak van de oorzaak van de geestelijke of lichamelijke klachten en niet vanuit de symptomen.

Relevante nascholingen: huidziektes, myofasciaal pijnsyndroom, lage rugpijn, hoofdpijn, nekschouderproblematiek, (chronische) gewrichtsklachten, oncologie, kruidengeneeskunde, kinderacupunctuur, brandwonden, neurologische aandoeningen, voeding, depressie en burnout, etc.

Ton werkt al enkele jaren samen met Niels bij het behandelen van klachten van patiënten en heeft er zelfs voor gekozen om mindfulness te gaan studeren aan het IMI.

Niels de Stürler Boekwijt
[vc_empty_space height=”5px”]
Executive begeleiding door Niels de Stürler Boekwijt
[vc_empty_space height=”15px”]

Niels is oprichter van het Inner Mind Center en het Inner Mind Institute in Oegstgeest en Den Haag. Daarnaast werkt hij binnen bedrijven zoals Shell, LUMC, Johnson & Johnson en RED Company en begeleid hij executives naar een hoger level.

Niels is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde aan het College Sutherland te Amsterdam. Niels is gediplomeerd osteopaat en heeft onderzoek verricht naar hoe wetenschap zich verhoudt tot alternatieve behandelwijzen en hoe men een wetenschappelijk fundament creëert voor de osteopathische geneeskunde.

Tijdens de opleiding voor Osteopathische geneeskunde is Niels gelijktijdig in de leer gegaan bij zijn Boeddhistische leermeester in Thailand. Vanaf 2010 heeft hij in het klooster veel kennis opgedaan over mindfulness en de boeddhistische filosofie. In 2020 leefde Niels samen met zijn gezin voor een jaar in het klooster als monnik en ronde daar zijn opleiding tot master af.

Niels is gespecialiseerd in enerzijds het behandelen van chronische complexe lichamelijke en mentale klachten en anderzijds op het hoogste niveau in het zakenleven executives te helpen om alles uit zichzelf te halen. Tot op de dag van vandaag reist Niels nog steeds regelmatig naar Azië om zijn kennis te vergroten en volgt hij een opleiding tot mesoloog.

[vc_empty_space height=”25px”]
Programma

Weekend voor Topondernemers van 31 maart tot en met 2 april.

31 maart

Het programma start om 06:00 tot 20:00 uur. Gedetailleerde informatie voor de dagindeling volgt z.s.m.

1 april Idem.
2 april

Het programma start om 06:00 tot 18:00 uur.

Catering

Er wordt voor lichte en gezonde lunches en diners gezorgd op 31 maart tot en met 2 april. Tussen de maaltijden door worden lichte gezonde versnaperingen verzorgd. Tijdens de retraite mag men onbeperkt gebruik maken van water, thee en koffie.

Het weekend wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Accommodatie

Accommodatie gedurende het Weekend voor Topondernemers is niet in de prijs inbegrepen. Indien gewenst, kunnen de deelnemers naar eigen keuze een accommodatie boeken in Hulst of omgeving.

Ons team kan B&B Het Verborgen Geluk in het nabijgelegen Emmadorp van harte aanbevelen. Onze praktijk ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf het B&B.

Weekend voor Topondernemers - B&B Het Verborgen Geluk
[vc_empty_space height=”25px”]
Aandachtspunten
 • We raden je aan om tijdens het Weekend voor Bedrijven en Ondernemers comfortabele kleren te dragen.
 • In onze praktijk is voor iedere deelnemer een meditatiekussen beschikbaar.
 • Om in alle rust te kunnen deelnemen aan het programma raden we je aan om je telefoon niet te gebruiken.
Early bird korting van €500 - Registreer voor 9 Januari 2023 - Inner Mind Institute
Kosten
[vc_empty_space height=”10px”]
*** Early Bird Aanbieding ***
Weekend voor Topondernemers
 • Incl. professionele trainingen en behandelingen

Meld je aan vóór 15 januari 2023

€2000

excl. btw

[vc_empty_space height=”5px”]
Weekend voor Topondernemers
 • Incl. professionele trainingen en behandelingen
€2500

excl. btw

[vc_empty_space height=”40px”]
Hoeveel plaatsen zijn er beschikbaar

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Registreren

Als je interesse hebt in het Weekend voor Topondernemers van het Inner Mind Institute, dan kun je je aanmelden door op de onderstaande button te klikken. Na je registratie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je registratie af te ronden.

[vc_empty_space height=”10px”] Registreren [vc_empty_space height=”10px”]

Registreer voor het Weekend voor Topondernemers

[vc_empty_space height=”30px”]
Top Ondernemers - April '23

Persoonlijke informatie

Bedrijfs details

Betaling per factuur

De kosten voor het 3-daagse Weekend voor Top Ondernemers zijn €2500 excl. btw. Na je intakegesprek en bevestiging van je deelname sturen we je een factuur toe.