Skip links

Leer in 12 weken de meest essentiele mindfulness technieken

Schrijf je in voor ons 12 weken durende Beginner Mind Retreat-programma om de meest effectieve mindfulness-technieken en -principes te leren om je uitdagingen en obstakels te overwinnen.

Mind Retreat Program

Welkom bij ons Beginner Mind Retreat Program (MRP)—een uniek 12 weken durend mindfulness programma dat speciaal is ontworpen om je te helpen bij het aanpakken van de uitdagingen waar je mee worstelt.

Overwin persoonlijke uitdagingen en klachten
Of je nu gebukt gaat onder stress, een burn-out hebt, constant piekert, worstelt met slechte gewoontes, onrustig bent, last hebt van wisselende emoties of boosheid, een dilemma ervaart, of simpelweg meer stabiliteit of zingeving in je leven zoekt—ons programma biedt de oplossing waar je naar op zoek bent.

Wat is Beginner MRP?
Dit 12-weekse programma is het eerste onderdeel van een uitgebreider MRP geheel, ontwikkeld door Niels de Stürler Boekwijt. Met jarenlange ervaring in intensieve meditatie, een achtergrond als monnik en uitgebreid onderzoek in Azië, heeft Niels de meest effectieve en essentiële mindfulness technieken samengebracht in dit 12 weken durende beginners programma. De resultaten spreken voor zich—talloze deelnemers hebben de positieve effecten van ons mind retreat programma ervaren.

Hoe ga je te werk?
Gedurende deze 12 weken leer je stap voor stap, van de meest basale tot aan de meest geavanceerde mindfulness technieken. Via instructieve video’s en heldere beschrijvingen word je begeleid bij elke stap van je reis naar innerlijke rust en helderheid.

Het programma is opbouwend van aard, waarbij je elke twee weken nieuwe technieken leert die je vervolgens kunt oefenen en integreren in je dagelijks leven. Deze technieken helpen je niet alleen om het constante denken te stoppen, maar brengen je ook in contact met je lichaam, zodat je beter kunt luisteren naar de signalen die het afgeeft, zoals bijvoorbeeld stress.

Een handig oefenschema
Met behulp van een handig oefenschema weet je precies wat je dagelijks kunt doen om vooruitgang te boeken. En als het eens te veel wordt, kun je het schema altijd aanpassen aan jouw behoeften.

Vraag persoonlijke begeleiding aan
Hoewel persoonlijke begeleiding niet verplicht is, raden we het ten zeerste aan. Tijdens het beoefenen van de technieken kunnen vragen naar boven komen en een persoonlijke gids kan je helpen om deze te beantwoorden. Maar zelfs zonder begeleiding kun je direct aan de slag gaan met ons programma en later eventueel om extra ondersteuning vragen als dat nodig is.

We helpen je graag bij het verhelpen van je klachten en het vinden van meer innerlijke rust en welzijn en met dit mindfulness programma hebben we dan ook gekeken hoe we dit op de meest effectieve manier kunnen bereiken.

Direct starten
Wil je direct van start gaan? Dat is mogelijk! Je kunt je via de onderstaande knop eenvoudig registreren voor het Beginner MRP programma.

Nadat we je registratie hebben ontvangen, maken we een account voor je aan op ons lesplatform en kun je direct zelfstandig aan de slag met de eerste week van het lesprogramma.

Start je training Begeleiding aanvragen

Klachten die o.a. verholpen kunnen worden met mindfulness:

Beginner MRP
(on-demand)

€300

Ben je op zoek naar extra persoonlijke begeleiding? Neem contact op met ons team.

Start je training

Wil je ook persoonlijke begeleiding?

Als je tijdens dit mindfulness programma gebruik wilt maken van persoonlijke begeleiding, dan kun je dit gemakkelijk aanvragen bij één van onze trainers via de onderstaande knop.

Begeleiding aanvragen

Ja, ik wil starten met het Beginner MRP mindfulness programma

Registreer je via onderstaand formulier voor ons 12-weekse Beginner MRP mindfulness programma en ga direct aan de slag.

Beginner MRP (NL)

Registreer je voor Beginner MRP

Mijn gegevens

Ervaring

Motivatie

Bevestig je registratie:
Beginner MRP - €300 (incl. btw)

Bevestig je registratie voor ons 12-weekse Beginner MRP mindfulness programma (on-demand en zonder persoonlijke begeleiding) door op de onderstaande "Registreren" button te klikken.

Je wordt hierna doorverwezen naar een beveiligde betaalpagina. Nadat we je betaling hebben ontvangen, maken we een account voor je aan op ons Online Platform voor Mindfulness en kun je van start met je mindfulness training.

Je ontvangt binnen één werkdag een e-mail van ons met belangrijke informatie over je account en je toegang tot de studiemodule. Houd je e-mail inbox dus in de gaten.

Heb je vragen of heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met mindful@innermindinstitute.org

Door op de "Registratie" button te klikken, meld je je aan voor de algemene nieuwsbrief van het Inner Mind Institute. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je altijd afmelden via een link aan de onderzijde van elke nieuwsbrief.

Bevestig je aanvraag:
Beginner MRP met persoonlijke begeleiding

Bevestig je aanvraag voor ons 12-weekse Beginner MRP mindfulness programma met persoonlijke begeleiding van één van onze trainers. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, neet één van onze trainers contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Pas wanneer je akkoord bent gegaan met de voorgestelde prijs en data voor de begeleidingsmomenten én je de factuur hebt voldaan, ga ja van start met het Beginner MRP programma incl. persoonlijke begeleiding.

Heb je tussendoor nog vragen? Neem dan contact op met mindful@innermindinstitute.org

Door op de "Registratie" button te klikken, meld je je aan voor de algemene nieuwsbrief van het Inner Mind Institute. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je altijd afmelden via een link aan de onderzijde van elke nieuwsbrief.