Skip links

TT - Registration (NL)

Registreer je hier voor de Mindfulness Docentenopleiding

Intake-gesprek

Achtergrond

Deel je CV
Selecteer en upload je CV om ons meer inzicht te geven van je werk- en studie-achtergond, kwaliteiten en interesses.

Maximale bestandsgrootte: 3mb. Bestandstype: pdf

Ervaring

Beschikbaarheid

Motivatie

Neem een korte video op van jezelf waarin je je motivatie om te starten met de Mindfulness Docentenopleiding toelicht. Zorg ervoor dat de video een goed en eerlijk beeld van jezelf geeft en niet langer dan één minuut duurt.

Maximale bestandsgrootte: 10mb. Bestandstype: avi, divx, flv, mov, ogv, mkv, mp4, m4v, divx, mpg, mpeg, mpe

Extra informatie

Bevestig je registratie

Door op de onderstaande knop "Registratie bevestigen" te klikken, bevestig je je deelname aan de Mindfulness Docentenopleiding van het Inner Mind Institute. Je ontvangt per e-mail een automatische bevestiging van je registratie.

Daarnaast ontvang je binnen 5 werkdagen bericht van ons of je tot de opleiding bent toegelaten. Wanneer je registratie wordt goedgekeurd ontvang je een betalingslink om de lesmodule voor de Mindfulness Docentenopleiding aan te kopen. Indien we vragen hebben over je registratie of aanvullende informatie nodig hebben, kun je worden uitgenodigd voor een intakegesprek.

Door je registratie te versturen, meld je je automatisch aan voor de algemene nieuwsbrief van het Inner Mind Institute. Je kunt je op elk moment uitschrijven via de betreffende link onderaan elke nieuwsbrief.